Перевірка кожної української компанії в системі Ю-КОНТРОЛ

05.11.2022 12:09
Реклама

Тільки люди бізнесу розуміють, наскільки важко будувати свою справу по цеглинці, крок за кроком. Долати пастки законодавчих парадоксів і перемагати не завжди чесну конкуренцію. І до чого прикро було б втратити всі ці досягнення через банальну необачність або недобросовісних контрагентів. Бізнес-розвідка за допомогою сервісу Ю-КОНТРОЛ https://youcontrol.com.ua/ru/topics/perevirka-kontrahenta-10-sposobov-ot-youcontrol/ надійно захищає від цих ризиків.

Перевірка кожної української компанії в системі Ю-КОНТРОЛ.

Кожна компанія працює в умовах ринку. Ви маєте справу з постачальниками, замовниками, підрядниками, партнерами різного роду. Наскільки ви впевнені в кожному зі своїх контрагентів? Можете довіряти їм беззастережно і не сумніватися в їх намірах, фінансовому становищі, зв’язках і репутації? За традицією, українські підприємці звикли покладатися на» інтуїцію » або попередній досвід співпраці. Обидва ці підходи занадто ненадійні. По-перше, шахраї запросто обдурять ваше чуття. По-друге, ситуація на ринку і в окремо взятій компанії змінюється кожен день, і вчорашній позитивний досвід зовсім не означає надійності сьогодні і тим більше завтра. Як же бути? Відповідь одна: перевіряти контрагентів, як нових, так і колишніх. Благо, сьогодні для цього є всі умови. Відкриті дані у вільному доступі для кожного громадянина. А недоробки і Відверті незручності державних реєстрів компенсуються можливістю використовувати функціональні інформаційно аналітичні системи. Найяскравіший і ефективний приклад-Ю-КОНТРОЛ. Автоматизована система для пошуку, перевірки та моніторингу контрагентів в Україні.

Можливості Ю-КОНТРОЛ для перевірки компаній.

Бізнес-аналітична система Ю-КОНТРОЛ містить досьє на кожну українську компанію та ФОП. А кожне досьє складається з відкритих даних Державних реєстрів. На сьогоднішній день це десятки джерел, обробити які самостійно (вручну) практично неможливо, і цей процес зайняв би недозволено багато часу. У досьє Ю-КОНТРОЛ інформація вже надана і структурована для зручного використання.

  • Огляд досьє компанії з основними реєстраційними даними про неї.
  • Фінанси-економічні показники та їх аналіз.
  • Історія змін у структурі та показниках компанії.
  • Відомості з ЄДР публікації офіційних органів про компанію.
  • Суди та виконавчі провадження, в яких приймає або брала участь компанія.
  • Ліцензії, якщо діяльність компанії передбачає їх наявність.
  • Податкова інформація, від реєстрації до заборгованості.
  • Аналіз зв’язків компанії та її керівництва.
  • ЗЕД (імпорт/експорт у категоріях товарів,обсягах, географії).

Якщо компанія належить фінансово-промисловій групі, це відіб’ється в її досьє. Як і основні фактори ризику при співпраці з нею.

Переваги Ю-КОНТРОЛ для бізнес-розвідки

Інформація про кожного контрагента В Ю-КОНТРОЛ оновлюється в онлайн-режимі в той момент, коли ви відкриваєте огляд досьє. Це означає, що можна не сумніватися в актуальності даних і сміливо орієнтуватися на них при прийнятті рішень. Це по-справжньому зручний, вигідний і ефективний інструмент, за допомогою якого ви захистите свій бізнес від більшості зовнішніх загроз.

Как вам новость?
Головоломки